11. 01. 2015
Posledný deň v Denveri sme strávili návštevou zápasu Avalanche, ktorý bol poriadne divoký, ale skončil sa vydrenou výhrou. Vďaka tomu môžeme túto Invasion považovať za mega úspešnú. Avs prehrali iba jediný zápas a to hneď prvý proti Chicagu. Ináč až na malé momenty predvádzali vynikajúci výkon a sme hrdí, že sme mohli byť pritom.

Po zápase sme absolvovali posledné posedenie s našimi americkými kamarátmi. Prišiel znovu aj spevák Jake Schroeder, ktorý si so sebou priniesol opäť prsteň za Stanley Cup 2001. Jake je fantastický človek a už teraz sa tešíme na ďalšie zážitky, ktoré vďaka nemu prežijeme v budúcnosti.

Zajtra, v nedeľu nás čaká odlet. Ideme cez Frankfurt do Budapešti a odtiaľ vlakmi do našich miest. Aktuálne sme aktualizovali fotogalériu na našom Facebooku, ktorá je tým pádom už kompletná. Aktualizovaný je aj denný sumár. V nabjliššom čase zhrnieme celú Invasion VII pohľadom jedného z jej účastníkov a prinesieme ďalšie podrobnosti, na ktoré zatiaľ nebol čas.

Ďakujeme za vašu priazeň, ktorú ste Invasion VII venovali a nezabúdajte, že už teraz sa môžete prihlásiť na Eurolanche Invasion VIII, ktorá sa zorganizuje špeciálne pre zápas pod holým nebom.

1 / 13