10. 01. 2015
Predposledný deň celý v Denveri bol opäť o výbornom programe. Najprv sme išli po prvýkrát na tréning Avalanche v tréningovom centre Family Sports Center. Bol o niečo záživnejší ako v deň zápasu v Pepsi Center. Keďže sme sa mohli pohybovať tesne pri ľade, vznikli zaujímavé fotky, ktoré nájdete v našej aktualizovanej fotogalérii.

Krátko po tréningu sme absolvovali stretnutie s Janom Hejdom. Český obranca opäť potvrdil, že je veľký sympaťák a trpezlivo odpovedal na všetky otázky. Všetci veríme a dúfame, že sa jeho kariéra v Denveri predĺži.

Po posledných nákupoch sme išli na večeru so spevákom hymna Jakeom Schroederom, ktorý je taktiež za tie roky našim dobrým známym. Jake nás prekvapil tým, že si so sebou priniesol prsteň, ktorý mu dali Avs v roku 2001, keď vyhrali Stanley Cup. Nie je to presne taký, aký dostali hráči, ale ktorý fanúšik by si ho odmietol vyskúšať?

V sobotu nás čaká posledný zápas a posledné stretnutia s hráčmi. Máme na programe menšie prekvapenia, dokonca aj v nedeľu, ale nechceme ich zakríknuť, takže uvidíme, ako to celé dopadne.

2 / 13