25. 01. 2017
Tegnap az utolsó teljesen napunkat húztuk le Denverben. Kezdésként rögtön találkoztunk egy rövid időre Milan Hejdukkal, akinek sajnos kevés ideje volt ránk, de pár aláírás, fotó és mondat azért belefért.

Ezután Jake Schroedert látogattuk meg a rendőrségen, aki az Avalanche meccsek előtt énekli a himnuszt már 20 éve. Sok érdekes dolgot mondott a csapatról is, a saját munkájukról és a denveri helyzetről, bandákról, stb...

Egy gyors Wal-Martot követően kipróbáltuk az egyik Hooters-t is egy all you can eat akció keretében, ahol Nick is csatlakozott hozzánk, majd a vacsora végeztével elköszöntünk tőle és megköszöntük azt a sok segítséget, amit kaptunk tőle.

A meccsre sikerült épp időben odaérni, a Vancouver Canucks volt az ellenfél. Sikerült ismét nagyon jó helyekre ülni, de onnan is csak azt láttuk, hogy a Nucks dominál és az első harmad után vezettek is 1-0-ra, a második után 2-1-re. Aztán Nieto kiegyenlített, de végül 6 perccel a vége előtt megszerezte a Nucks a győztes gólt emberelőnyből, így eldőlt, hogy egy hetes vereségszériát hozott össze a csapat, amíg kinn voltunk. De legalább a szünetben Alexis Perry interjúja jóvoltából ismét kikerültünk a jumbotronra.

Sajnos a kirándulásunk a végéhez ért, így már én sem fogok jelentkezni. Szeretném mindenkinek megköszönni, aki olvasta a magyar Invasion IX Diaries-t, remélem, meghoztam sokaknak a kedvét ahhoz, hogy belevágjon egy hasonlóba a jövőben, egy jobb csapattal! Sziasztok!

Barna

1 / 14